BLOG

Vandaag (4/12) zijn we aan poging twee begonnen om weg te varen uit Madeira, en dit keer hopelijk niet te snel weer terug te keren. We varen nu richting de Kaapverdische eilanden, en we gaan als een speer!

Aan boord hadden we elke dag Happy Hour, hier gingen we het schip schoonmaken. Dit leverde vaak problemen op bij interieur.

Ook in de nacht moet het schip zeilende gehouden worden, dit deden we samen met zijn allen.

Elke ochtend werd ik om 6 uur wakker uit mezelf, een uur voor de rest, ik stapte uit bed ging op het deck zitten keek naar de horizon en zag niks anders dan de zon en water....

Internships

29-12-2020

Op oceaan oversteeg moet je toch echt wel wat meer leren over zeilen en de verschillende rollen aan boord. Niet iedereen vind het leuk om je locatie in een kaart te zoeken en noteren, ook niet iedereen vind het leuk om aan een lijn te trekken.

Hier weer een blog vanuit de Wylde Swan. We zijn op dit moment nog steeds in Madeira en we gaan vandaag een dagexcursie doen over het eiland. De dag begon erg vroeg (00:00) met het vieren van de verjaardag van Floris. Toen gingen we slapen en werden we weer om 6:45 wakker gemaakt voor het ontbijt. Toen vierden we met...

Orca Alarm!

23-11-2020

Op woensdag gebeurde er iets zeer bijzonders en zeldzaams, namelijk we zagen orca's. Zo gebeurde het:

© 2020 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin